De naam Bitch Coaching
Bitch klinkt misschien onaardig, omdat je het woord waarschijnlijk associeert met iemand die vooral aan zichzelf denkt en vaak fel van zich afbijt. Het gevoel dat de bitch de ander geeft is: met mij valt niet te f*cken.

Laat dat nu net zijn wat eigenaar van Bitch Coaching en coach Bianca Gijsman waardeert in de bitch. “Van pleasen word je namelijk doodmoe. Ik vind dat we best wat meer mogen bitchen, als het maar op een duidelijke en respectvolle manier gebeurt.”

Afkorting
Het mooie is dat de afkorting B.I.T.C.H. zich laat vertalen in: een Bewust Intuïtieve man of vrouw die door Tijd voor zichzelf te nemen zijn of haar Creativiteit en/of Hoogsensitiviteit juist gebruikt om sterker in het leven te staan.

Zo klinkt BITCH ineens als iemand die jij zou willen zijn.

Hans (50)

"Doordat Bianca zelf ook dingen heeft meegemaakt, had ik het gevoel dat ze me beter begrijpt. De communicatie was gewoon makkelijk en het contact laagdrempelig.
Dat gevoel had ik minder bij andere hulpverleners. Bianca legt goed uit.
Ik heb aan de kleine dingen al veel gehad."

Eva (43)

"De sessies hebben ervoor gezorgd dat ik me veel bewuster ben van mezelf en dichter bij mijn gevoel kan blijven. Ik voel überhaupt weer en durf het er ook te laten zijn. Net als iedereen heb ik mijn valkuilen maar nu herken ik ze beter en blijf er minder lang in 'hangen' .
Ik neem mezelf en mijn gevoel eindelijk
serieus in plaats
van het masker en de
gemaakte
vrolijkheid"

"Bianca is doortastend, volhardend en doorziet je meteen"

Maron (24)

"Het traject heeft gezorgd voor bewustwording op het gebied van o.a gevoel en gedachtes. Voordat ik met het traject startte waren mijn gedachtes mij meestal de baas.
Je leert hoe hiermee om te gaan en zelf weer in control te zijn. Daarnaast heb ik geleerd dat mijn eigen gevoel de beste raadgever is, in plaats van dat ik eerst 100 keer dingen aan het beredeneren was. Kortom; ik heb veel gehad aan dit traject en ook al is het nu zo goed als klaar, ik kan nog steeds op Bianca rekenen"

Sandra (42)

"De gesprekken heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb onwijs veel gehad aan haar luisterend oor en alle tips. Wat ik fijn vind, is dat Bianca ook aangeeft hoe ze zij zelf in bepaalde situaties reageerde, aangezien ik er veel in herken. Ik heb na 2 gesprekken echt het gevoel dat ik veel aan het leren ben. 
Na een gesprek heb ik steeds het gevoel er weer tegenaan te kunnen”

Erwin (44)

"Het heeft inzicht in mijn eigen handelen in beeld gebracht, waardoor ik nu veel bewuster keuzes maak. Bij Bianca is het makkelijk om me op mijn gemak te voelen. Zoals ze haar eigen ervaringen deelt, draagt dit bij aan een aangename sfeer. Het gevoel dat er begrip is maakt het een stuk makkelijker om naar mezelf te kijken"

Bitch Coaching  | Coaching | Trajecten | Workshops | Bitch Blog

KVK:      74644157
bianca@bitch-coaching.nl

Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring Disclaimer & Cookies

© 2019 - Bitch Coaching
Design: Aardvark Design

Trajecten
Coaching
Workshops
Bitch Blog
KVK: 74644157
Bianca@bitch-coaching.nl

Algemene voorwaarden
Privacy Verklaring
Disclaimer & Cookies