Voor jou

Bij Bitch Coaching kun je terecht voor:

Burn-out preventie

Wil je inzichtelijk krijgen hoe je oude patronen/structuur los kunt laten? En zo te zorgen dat je eerder terugschakelt vanuit versnelling 6. Wil je weer goed voor jezelf gaan zorgen, zonder je daar vervolgens schuldig over te voelen richting een ander?
Op een respectvolle manier schijt te hebben aan de rest van de wereld, en de ander z’n eigen shit te gunnen? Dan kan Bitch Coaching je helpen.


HSP Coaching en begeleiding

Wil je leren omgaan met je (hoog)sensitiviteit? Dan gaan we knallen. Gedragsverandering is geen quick fix, dus stel je in op een aantal sessies vol overgave. Je hoeft bij mij niet de beste te zijn of te presteren. Het enige dat je nodig hebt zijn toewijding en een paar stevige schoenen. We gaan aan de slag met een plan op maat en je zult opbloeien.


Traject voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Wil je je zelfbewustzijn vergroten, weten hoe en wat je voelt en hier meer bij stilstaan? Op deze manier je zelfvertrouwen versterken en je eigen krachten en talenten te ontdekken en ontwikkelen. Van jezelf en je tekortkomingen leren houden en je niet belemmerd voelen door alle sociale normen/waarden.
Inzicht krijgen in je eigen gedachtegangen en zo het piekeren/tobben een halt toe roepen.


Bitch Coaching  | Coaching | Trajecten | Workshops | Bitch Blog

KVK:      74644157
bianca@bitch-coaching.nl

Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring Disclaimer & Cookies

© 2019 - Bitch Coaching
Design: Aardvark Design

Trajecten
Coaching
Workshops
Bitch Blog
KVK: 74644157
Bianca@bitch-coaching.nl

Algemene voorwaarden
Privacy Verklaring
Disclaimer & Cookies